Vágólapra másolva!
Az Everton még az átigazolási időszak vége előtt megszerezte a skót Motherwell fiatal csatárát, Jamie McFaddent. A hírek szerint a Liverpool hamarosan tárgyalni kezd Michael Owennel szerződése meghosszabbításáról.

A belga Standard Liége kölcsönkapta az Internazionale uruguayi védőjét, Gonzalo Sorondót, és leigazolta a horvát Varteks Varazdin középpályását, Miljenko Mumleket, aki így nem fog játszani a Debrecen ellen az UEFA-kupában.

Az Anderlecht csatára, Gilles de Bilde kölcsönbe a Lierse SK-hoz került. A Paris Saint-Germain támadója, Jérome Leroy távozni akar a klubtól, és a Guingamp érdeklődik is iránta. A Kaiserslautern kölcsönadta az osztrák SV Salzburgnak fiatal támadóját, Selim Tebert.

Az AS Roma elnöke, Franco Sensi szerint a Juventus holland középpályása, Edgar Davids szeretne a Farkasokhoz szerződni. A nyáron az AS Romát otthagyó, és a visszavonulás gondolatával kacérkodó brazil középhátvéd, Aldair állítólag közel áll ahhoz, hogy elfogadja a Bologna ajánlatát.

Az AC Parma már a januári átigazolási időszakra tervez, a pármaiak kiszemeltje az Inter uruguayi támadója, Álvaro Recoba, illetve a Lecce szintén uruguayi csatára, Javier Chevantón. Az Internazionale megfigyelői a Boca Juniors fiatal támadóját, Carlos Tévezt tartják figyelemmel.