Vágólapra másolva!
Egykori klasszis labdarúgónk, Détári Lajos nemrég váratlanul lemondott edzői tisztségéről Szombathelyen, szokása szerint az élvonalbeli vasi futballklubnál sem töltötte ki szerződését. Olvasóinkat arra biztattuk, javasoljanak új állást a szakembernek - nos, többségük az NB III-as Felcsút kispadján látnák szívesen.

Majd' két hete kiderült: Détári Lajos, egykori sokszoros magyar, néhányszoros világválogatott labdarúgónk nem marad az NB I-es újonc Lombard FC-Haladás szakvezetője. Legközelebb hol edzősködik? - kérdeztük olvasóinkat, ők pedig válaszoltak, szavaztak.

Legtöbben - az öt és fél ezer voksoló fele - úgy, hogy Döme az NB III-as (Duna-csoport) Felcsút edzője legyen, ahol az egykori miniszterelnök Orbán Viktor is tagja a csapatnak.

Tizenhárom százaléknyian a nullapontos ZTE kispadjára ültették volna Détárit, Bozsik Péter ugyanis az eredménytelenség miatt felállt onnan, de Mihalecz István - aki erőszakosabbá tenni a Zetét - el is foglalta azt gyorsan.

Győrben is szívesen látnák (12%) az állás néküli edzőt a drukkerek (noha a hírek szerint Komjáti András foglalja el Varga Zoltán helyét), de sok szavazó (696-an) úgy véli, a BL-től búcsúzó Newcastle élén is megállná a helyét Döme, vagy netán a Batistutával, Hierróval és Effenberggel felálló katari al-Rajjant tudná csodacsapattá tenni.

Kosártrénernek - olvasóink szerint - nem valószínű, hogy elmegy Détári, pedig az Indiana Pacers edzői széke egy rövid ideig üres volt, végül Rick Carlisle ült Isiah Thomas székébe, minderre csak 473-an szavaztak.