Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi bajnokságban, az MLS-ben szereplő New York/New Jersey MetroStars a Penarol paraguayi kapusát. José Luis Chilavertet szeretné megszerezni. A Blackburn Rovers kölcsönadta ír középpályását, Alain Mahont a másodosztályú Ipswichnek.

A Borussia Mönchengladbach szívesen meghosszabbítani középpályása, Per Kluge szerződését. A Celtic szerződést ajánlott a nyár óta klub nélkül álló spanyol középpályásnak, Ivan de la Penának.

A Bolton Wanderers tesztelésre hívta az izlandi KR Reykjavík csatárát, Veigar Pall Gunnarssont. Az angol másodosztályban szereplő West Ham szívesen kölcsönvenné a Newcastle két, átadólistára tett focistáját, Robbie Elliottot és Wayne Quinnt.

A walesi válogatott Jason Koumas klubjával, a West Bromwich Albionnal tárgyal az esetleges szerződéshosszabbításról. Az egykori skót válogatott Craig Burley-t, akinek jelenleg nincs klubja, a Dundee FC és a Dundee United is csábítja.

Az AS Roma a hírek szerint szeretné 2008-ig meghosszabbítani francia védője, Jonathan Zebina szerződését. A Norwich City Peter Crouch után újabb élvonalbeli csatárt szerzett meg kölcsönbe: a Kanárik a Manchester City támadóját, Darren Huckerbyt kapták meg három hónapra.