Vágólapra másolva!
A múlt hét elsősorban az Európa-bajnoki selejtezők jegyében telt el, így álomcsapatunkban is azok a labdarúgók vannak többségben, akik a kvalifikációs meccseken kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, de a hét végi bajnokin mutatott játék is elég volt néhány esetben a tizenegybe való bekerüléshez. A legnehezebb dolgunk a csatársorban volt, hiszen itt több egészen kiváló teljesítmény is akadt, de Owen, illetve Raúl még ebből a rendkívül erős mezőnyből is kiemelkedett. 
Thomas Hildebrand (német, VfB Stuttgart): A svábok portása tulajdonképpen semmi különlegeset nem csinált a hét végi, Schalke elleni bajnokin, nem kellett különösebben nagy védéseket bemutatnia, ám mégis beírta magát a Bundesliga történetébe. Hildebrand ugyanis ebben a szezonban még nem kapott gólt a német bajnokságban, és ezzel új rekordot állított fel.
Olaf Mellberg (svéd, Aston Villa): A svéd válogatott a múlt héten a lengyelek ellen idegenben aratott győzelemmel kvalifikálta magát a jövő évi Európa-bajnokságra, és a szerdai győzelemben a védőnek, Mellbergnek is nagy szerepe volt, hiszen nem csak alapfeladatát látta el tökéletesen, hanem még gólt is szerzett. Klubjában is kiválóan játszott a hét végén, ám sérülés miatt le kellett cserélni, és nélküle a Villa játéka teljesen összeomlott - ki is kaptak a Manchester Citytől 4-1-re.Carlos Marchena (spanyol, Valencia CF): Úgy tűnik, a Valenciánál még mindig nem rendeződött teljesen az argentin Ayala ügye, hiszen a Málaga ellen a védő nem került be a kezdő tizenegybe, de helyettese, Marchena tökéletesen pótolta. A spanyol válogatott bekk nem csak hátul állt stabilan, de előremerészkedve győztes gólt ért el.Christian Chivu (román, AS Roma): A védő csak nagy huzavona után igazolt a nyáron az AS Romába az Ajaxtól, de az olaszoknál tökéletesen sikerült a bemutatkozása. A Brescia ellen fantasztikus szabadrúgásgólt szerzett, és védekezésében sem lehetett semmi kivetnivalót találni. Chivu a hétközi válogatott meccsen sem futballozott rosszul, és nem rajta múlott, hogy a románok nem tudtak nyerni Dániában.Kléber (brazil, Hannover): A hannoveriek az Eb-selejtezők miatti bajnoki szünetet kihasználva igazolták le a brazil védőt, aki rögtön első mérkőzésén kitett magáért. Ugyan eleinte voltak problémái, de miután játékba lendült, bátran zárkózott fel a támadásokhoz, és ő szerezte a csapat egyenlítő találatot a Hertha elleni idegenbeli találkozón.
Joseba Etxeberría (spanyol, Athletic Bilbao): A baszk gárda immár évek óta a saját nevelésű játékosokra épít, és így a csapatban nagyon fontos szerepe van a rutinos focistáknak. A hét végén a Mallorca ellen a válogatott szélső, Joseba Etxeberría vitte a prímet, aki két gólja mellett rendkívül harcos játékával hívta fel magára a figyelmet. Marijan Hrisztov (bolgár, Kaiserslautern): A bolgár válogatott is kivívta a múlt héten az Európa-bajnoki szereplést, köszönhetően az Andorra elleni győzelemnek, és a miniállam ellen Hrisztov is betalált. A középpályás aztán a hét végén is kitett magáért, a Freiburg ellen két gólt is elért, és közel állt a mesterhármashoz is, de próbálkozását a védők a gólvonalról menteni tudták.Mikael Nilsson (svéd, Halmstads BK): A háromkoronásoknál némi meglepetést okozott, hogy a lengyelek elleni Eb-selejtezőn a Halmstads középpályása bekerült a kezdő tizenegybe, de Nilsson nem okozott csalódást, hiszen már a második percben gólt szerzett. A hét végén aztán klubjában is eredményes volt az Örgryte ellen, így elmondható, hogy remek hetet zárt.Steve McManaman (angol, Manchester City): A középpályást a Madridnál nemkívánatos személynek nyilvánították, a Manchester City azonban két kézzel kapott érte, és Macca első mérkőzésén rögtön megmutatta, hogy nem felejtett el futballozni. Noha az Aston Villa elleni találkozón Nicolas Anelka mesterhármast szerzett, a főhős mégis McManaman volt, aki ellenállhatatlanul futballozott, és mindhárom gól előkészítésében főszerepet vállalt.
Michael Owen (angol, Liverpool FC): A háromoroszlánosok alaposan megszenvedtek Liechtenstein ellen, de a második félidőben Owennek sikerült megtörnie a miniállam ellenállását, és nagyon fontos gólt szerzett. A csatárnak az utóbbi időben nagyon megy a játék, amit a hét végén a Blackburn elleni bajnokin is bizonyított, itt ugyanis a változatosság kedvéért kétszer talált be.Raúl (spanyol, Real Madrid): A hispán nemzeti tizenegynek az ukránok elleni Eb-selejtezőn győznie kellett ahhoz, hogy maradjon esélye a csoportelsőségre, és a gárdát Raúl mentette meg a maga két góljával. A csatár a hét végén a Valladolid elleni bajnokin aztán ezt a teljesítményt is felülmúlta, hiszen itt mesterhármast ért el, és góljai közül kettőt (!) sarokkal szerzett.

Az egeret a figurák fölé helyezve olvashat a hét legjobbjairól.