Vágólapra másolva!
Hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Ferencvárostól a 2001-2002-es labdarúgó-bajnokság győztese, a Zalaegerszeg, így hét fordulót követően is pont nélkül utolsó az Arany Ászok Ligában. A Békéscsaba kétszer is egyenlített a vendég Videoton ellen, így megosztoztak a pontokon a csapatok a Viharsarokban.

Zalaegerszegi TE - Ferencvárosi TC 1-2 (1-1)
Zalaegerszeg, 8000 néző
vezette: Szabó
Zalaegerszegi TE: Bardi - Kocsárdi, Molnár, Kral - Babati, Ljubojevic, Vincze O. (Kresz 86.), Balog, Szamosi - Sabo (Nagy L. 65.), Egressy
Ferencvárosi TC: Szűcs - Vukmir, Dragóner, Kiss Gy. (Szkukalek 33.) - Kriston, Zováth, Kapic (Balog 50.), Lipcsei, Leandro - Gera, Tököli (Sasu 73.)
gól: Sabo (44., 11-esből), illetve Tököli (11.), Leandro (68.)
sárga lap: Szamosi (40.), Vincze (84.), Kocsárdi (87.), illetve Kapic (28.), Leandro (45.), Lipcsei (67.), Gera (94.)

11. perc: Vincze O. adta el a labdát a félpálya közepén, a vendégek gyorsan indították Tökölit, aki lefordult a késlekedő Molnárról és 12 m-ről a bal alsó sarokba lőtt (0-1).

44. perc: Zováth buktatta a kitörő Ljubojevicet a 16-oson belül, a jogosan megítélt büntetőt Sabo a bal alsó sarokba lőtte (1-1).

68. perc: Egy rossz hazai szabadrúgást követően ismét remekül kontrázott az FTC, Gera nagyszerű labdát adott Leandro elé, aki a kifutó Bardi mellet 12 m-ről a hosszú sarokba lőtt (1-2).

A Ferencváros gyorsan megszerezte a vezetést, ez megzavarta a hazaiakat, s a fővárosiak egy darabig irányították a játékot. Egy meg nem adott ZTE-találatot követően azonban a hazaiak kerültek fölénybe, s a félidő hajrájában végül megérdemelten egyenlítettek.

A szünet után mindkét oldalon bőven adódtak helyzetek, a vendégek ebből egyet kihasználtak, és elvitték a három pontot.