Vágólapra másolva!
A címvédő Juventus simán nyert a Reggina otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. Az Inter meglepetésre csupán gól nélküli döntetlenre végzett Udinében, igaz, a milánói együttes majd' 70 percen keresztül emberhátrányban futballozott.

Az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának nyitányán a Juventus Reggio Calabriában lépett pályára, s Marco Di Vaio, valamint Pavel Nedved találataival 2-0-ra nyert a Reggina otthonában.

Az első gólra 13 percet kellett várni, ekkor Nedved lövését Emanuele Belardi kapus nem tudta fogni, a szemfüles Di Vaio (aki a sérült Alessandro Del Pierót és David Trezeguet-t pótolta) kihasználta a kínálkozó lehetőséget. A második félidő elejét ismét gyors találattal kezdte a torinói együttes, ezúttal Nedved már pontosabban célzott.

A helyzetek számát tekintve a Reggina akár egyenlíthetett is volna, de a Juve kapusa, Gianluigi Buffon kétszer is bravúrral hárította a hondurasi cserecsatár, Julio Cesar Leon próbálkozását.

"Azt hiszem, maximálisan elégedett lehetek az eredménnyel. Egy nagyon nehéz találkozón szereztük meg a három pontot. Annak örülök, hogy a hiányzó játékosaim helyett játszók is megálltál helyüket" - nyilatkozta Marcello Lippi, a vendégek mestere, célozva arra, hogy a már említett csatárkettős mellett Lilian Thuram és Nicola Legrottaglie sem állt rendelkezésére.

A másik szombati mérkőzésen az Inter 0-0-s döntetlent harcolt ki Udinében, ami annak tükrében nagy dolog, hogy Luciano kiállítása miatt a 17. perctől emberhátrányban küzdött.

eredmények
Reggina - Juventus 0-2 (0-1)
gól:
Di Vaio (13.), Nedved (50.)
kiállítva: Sottil (85., Reggina)

Udinese - Internazionale 0-0
kiállítva:
Luciano (17., Inter), Kröldrup (88. Udinese)