Vágólapra másolva!

Képgaléria a harmadik napról

A stuttgarti drukkerek az utóbbi időben alig hisznek a szemüknek: kedvenc együttesük az előző idény remeklése után most még jobban szerepel, és hét forduló után úgy vezeti a Bundesligát, hogy még csak gólt sem kapott.

A Bajnokok Ligájában ugyan vereséggel nyitott a gárda, de az eufórikus hangulat ennek ellenére tart a sváboknál, és a Manchester elleni találkozó ebből a szempontból a lehető legjobbkor jön. A klub játékosai számára ez majdnem olyan nagy alkalom lesz, mint anno a zalaegerszegieknek a MU elleni találkozó, hiszen a VfB fiatal labdarúgói korábban nem nagyon szerepeltek ilyen neves egyesület ellen, ilyen nagy nemzetközi nyilvánosság előtt. Felix Magath mester számára is ez a találkozó lesz az igazi mesterpróba, és a szakvezető állítólag offenzív taktikával akarja meglepni Alex Fergusont. Azt egyelőre nem tudni, hogy Szabics Imre ott lesz-e a kezdőben: a legutóbbi két bajnokit végigjátszotta, de elképzelhető, hogy most a sérüléséből felgyógyult Cacau kap játéklehetőséget Kevin Kuranyi mellett.

SMS-tippjáték

Játsszon velünk és nyerje meg kedvenc futballcsapata mezét, meccsbelépőket, PC-s játékot és sok minden mást!
Részletek>>>


Az E csoport másik összecsapásán az első játéknapon a MU-tól alapos verést kapó Panathinaikosz fogadja a győzelemmel kezdő Rangerst, és a görögök abban bíznak, hogy tovább folytatódik remek sorozatuk: a Pana ugyanis legutóbbi nyolc hazai BL-meccsén nem szenvedett vereséget.

A hellének persze igazán csak egy győzelemmel lennének elégedettek, és dolgukat megnehezíti, hogy több sérültjük is van: a csatársorból a lengyel Emmanuel Olisadebe, a középpályáról pedig a román Lucian Sanmartean és Antonisz Nikopolidisz hiányzik majd. A Rangers trénere, Alex McLeish számára jó hír, hogy ausztrál védője, Craig Moore (aki Barry Ferguson távozása után megkapta a csapatkapitányi karszalagot) valószínűleg vállalni tudja a játékot, a csatár Steve Thompson, illetve a Stuttgart ellen agyrázkódást szenvedő holland bekk, Fernando Ricksen viszont biztosan nem lép pályára.

Morientes a Monacót, Nedved a Juvét vezette győzelemre/sport/focivilag/bl/20030930bl.html