Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó Király Kupa első fordulójában az Athletic Bilbao után az Albacete is kiesett az első osztályú együttesek közül. A Primera Division utolsó előtti helyezettje a harmadosztályú Cultural Leonesa otthonában szenvedett vereséget. Feladta magát a rendőrségen az a Depor-szurkoló, akit egy társa meggyilkolásával vádolnak.

Hatalmas meglepetésre a harmadosztályú Cultural Leonesa jutott a labdarúgó spanyol kupa második fordulójába, miután 1-0-ra legyőzte az élvonalbeli Albacete együttesét. A győztes találatot a 39. percben a védő Adriano érte el, ezzel taszítva romlásba esélyesebb vetélytársát.

A spanyol kupa első fordulójában az Albacete mellett az Athletic Bilbao búcsúzott, a baszkokat a szintén harmadosztályú Gimnastic búcsúztatta még kedden.

A csütörtöki játéknap másik találkozóján már nem született meglepetés, a Sevilla 7-1-es vereséget mért a negyedik vonalban szereplő Cerro Reyes Atleticóra. A mérkőzés hőse az uruguayi csatárkettős, German Hornos és Dario Silva volt: előbbi három, utóbbi két találatot szerzett.

Eredmények:
Cultural Leonesa (III.) - Albacete) 1-0 (1-0)
Cerro Reyes Atletico (IV.) - Sevilla 1-7 (0-3)