Vágólapra másolva!
Hét közben győztes gólt szerzett a belga La Louviere elleni UEFA-kupa-meccsen, ám mégsem felhőtlen boldog Fehér Miklós, hiszen megsérült. Ráadásul a portugál Benfica magyar csatára emiatt a vasárnapi, Gil Vicente elleni bajnokit is kénytelen volt kihagyni.

"Sajnos nem gyógyult olyan ütemben a térdsérülésem, ahogy szerettem volna, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy az orvosok szerint nem veszélyes a helyzet, s a hét közepén újra edzésbe állhatok" - mondta lisszaboni lakásában pihenve Fehér Miklós az [origo]-nak. "Mindenesetre bosszantott, hogy a vasárnapi bajnokin nem léphettem pályára, mivel az UEFA-kupa meccsen lőtt győztes gólom alaposan feldobott, és nagyon szerettem volna bizonyítani a Gil Vicente ellen is. Edzőnk, az egykori spanyol szövetségi kapitány Antonio Camacho azonban megnyugtatott, számít rám a jövőben is, a lényeg, hogy teljesen kiheverjem a sérülést. A Gil Vicente elleni 2-1-es eredmény egyébként nem tükrözi hűen a játék képét, hiszen ellenfelünknek szemernyi esélye sem volt a pontszerzésre."

"A hét végén szünet következik a portugál bajnokságban, mi ezt az uruguayi Nacional Montevideo elleni barátságos mérkőzéssel használjuk ki, amin már mindenképpen játszani szeretnék" - tette hozzá a magyar támadó.

Bánki József