Vágólapra másolva!
Hétfőn jelentkezik a tv2 csatornán először a TOP Sport című magazinműsor, amelynek részeként a labdarúgó Arany Ászok Liga 20 perces gólösszefoglalója is képernyőre kerül. Lesz még magyar póló, kézilabda és rali is az első műsorban.

Az Arany Ászok Liga-összefoglalók sugárzásának pontos részleteiről az adó jelenleg is tárgyal a jogtulajdonos Magyar Labdarúgó Liga (MLL) illetékeseivel. A megállapodás várhatóan napokon belül megtörténik.

Ebben az esetben több mint egy hónap után mehet be újra országos televízió kamerája bajnoki mérkőzésre, ugyanis az MLL a Magyar Televízió kuratóriumának szeptember 18-ai döntése - amely egyhangúlag elutasította az Arany Ászok Liga mérkőzéseinek közvetítéséről szóló szerződéstervezetet - nyomán egy nappal később úgy döntött, hogy határozatlan ideig egyetlen országos csatorna sem engedhető be az NB I-es, illetve NB I B-s találkozókra.

A hétfő esténként képernyőre kerülő "Vegyespáros Csisztuval és Urbányival" alcímmel futó félórás adás a Gólshow mellett a sportvilág egyéb kiemelkedő jelentőségű eseményeivel is foglalkozik majd - hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón.

Az első műsorban többek között beszámoló látható a Vasas-Honvéd pólórangadóról, a Fotex kézilabdacsapatának BL-mérkőzéséről és a ralivébéről.