Vágólapra másolva!
A Fulham utánpótlás-válogatott középpályása, Sean Davis visszavonta átigazolási kérelmét, vagyis valószínűleg marad a klubnál. Az Aston Villa egy hónapra kölcsönadta finn kapusát, Peter Enckelmannt a Blackburn Roversnek.

A Leicester középpályását, Muzzy Izzetet az Aston Villával hozták kapcsolatba. A Chelsea szeretné leigazolni a másodosztályú Derby County 16 éves szélsőjét, Lee Holmest.

Az angol lapok szerint a Manchester United fő kiszemeltje a következő szezonra az Ajax középpályása, Rafael van der Vaart.

Az Internazionale állítólag Iván Cordobát és Javier Farinóst ajánlotta fel cserébe Pablo Aimarért a Valenciának. A Juventus tehetségkutatója a Dinamo Zagreb védőjét, Bojstan Cesart tartja figyelemmel.

A Lecce közös megegyezéssel felbontotta szlovén támadójának, Sebastian Cimiroticnak a szerződését. Rossz hír Sáfár Szabolcs számára: a Szpartak Moszkva lengyel kapusa, Wojciech Kowalewski öt évvel meghosszabbította szerződését az oroszoknál.

Az Ajax Amsterdam cseh középpályása, Tomás Galásek is meghosszabbította a kontraktusát egy évvel. A svéd Elfsborg leigazolta a válogatott Niclas Alexandersson öccsét, Daniel Alexanderssont a másodosztályú Falkenbergstől.