Vágólapra másolva!
Gól nélküli döntetlennel zárta az Arany Ászok Liga 13. fordulóját a Haladás és a Debrecen Szombathelyen. A hazaiak zsinórban tizedik meccsükön nem tudtak nyerni, és 655 perce gólt sem lőttek.

Arany Ászok Liga, 13. forduló:
Lombard FC Haladás - DVSC-MegaForce 0-0
Szombathely, 3500 néző
vezette: Ábrahám
Haladás: Balogh - Szűcs M., Lőrincz, Farkas V., Farkas A. - Kaj (George, 85.), Kovács A., Dubecz (Czeglédi, 46.), Tóth P. - Somfalvi (Tüske, 68.), Nagy S.
DVSC: Tomic - Nikolov, Éger, Flavio, Selymes - Dombi, Habi, Böőr, Halmosi (Andorka, 76.) - Kiss Z. (Vincze G., 66.), Bajzát (Sumudica (76.)
sárga lap: Czeglédi (51.), Tóth P. (84.), illetve Flavio (36.), Selymes (49.), Éger (89.)

4. perc: Tóth P. ívelt balról középre, a túloldalon érkezett Lőrincz, aki 13 méterről fölé fejelt.

31. perc: Somfalvi-Nagy összjáték után utóbbi kanyarította be a labdát, Selymes az utolsó pillanatban fejjel szabadított fel Kovács elől.

46. perc: Nagy S. 4 méteres fejese szállt a bal kapufa mellé.

53. perc: Kaj beadása után Nagy S. került nagy helyzetbe, de 8 méterről csúnyán fölé fejelt.

63. perc: a Debrecen első helyzeténél Böőr ugratta ki Bajzátot, a csatár azonban a 16-os vonaláról gyatrán fölé lőtt.

86. perc: Farkas A. bal oldali beadása ismét Nagy Sándort találta tisztán, aki ezúttal is a kaőu fölé fejelt.

92. perc: Selymes 30 méteres lövése után a labda kipattant Baloghról, Farkas A. az utolsó pillanatban tisztázott Andorka elől.

Az alacsony színvonalú, unalmas első félidőben a kapuk csak riktán forogtak veszélyben. A Haladás támadott többet, az UEFA-kupa-mérkőzés után fáradt csapat benyomását keltő Debrecennek lehetősége sem volt a gólszerzésre.

A második félidőben valamelyest megélénkült az iram, kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, de a hálók továbbra sem rezdültek, maradt a döntetlen. A Haladás így zsinórban tizedik meccsén nem tudott nyerni, és 655 perce gólt sem lőtt.