Vágólapra másolva!
A januári átigazolási időszakban tovább erősödhet a Manchester United labdarúgócsapatának amúgy is kiváló kerete: Sir Alex Ferguson vezetőedző 20 millió fontot költhet, s angol lapértesülések szerint három sztár közel áll ahhoz, hogy az Old Traffordra kerüljön.

A legmeglepőbb, hogy Nicolas Anelkát is hírbe hozták a Vörös Ördögökkel, pedig ő az ősi rivális Manchester Cityt erősíti. A francia csatár nagyon eredményesen játszik - 56 meccsen 25 gól - Kevin Keegan együttesében, de néhány nappal ezelőtt - régi rossz szokása szerint - összeveszett a vezetőkkel, így könnyen elképzelhető, hogy elhagyja a roppant népszerű klubot.

A skót sikertréner másik kiszemeltje az a Daniel Van Buyten, aki már régóta célpontnak számít az Old Traffordon. A gólerős belga hátvédet hosszú ideje csalogatja Ferguson, a legfrissebb hírek szerint a téli átigazolási időszakban 12,5 millió fontot ajánlanak érte az Olympique Marseille-nek.

A manchesteriek harmadik jelöltje a brazil futball egyik csodagyereke, a 23 éves Luis Fabiano. Tudásáról sokat elárul, hogy a következő két világbajnoki selejtezőre kijelölt válogatott keretben ő lett Ronaldo társa. A Sao Paulo tehetsége 8 millió fontot is megérne az angol elitklubnak.