Vágólapra másolva!
Szombaton Zalaegerszegen három sárga lapja miatt semmiképpen nem játszhat az Újpest védője, Juhár Tamás, ám a válogatott játékos nem csak emiatt szomorkodhat, hiszen lehet, hogy hosszabb pihenőre kényszerül. A hátvéd a Debrecen és a Sopron ellen is olyan ütéseket kapott, hogy végül bordatörést szenvedett.

"Először Debrecenben kaptam egy nagy rúgást Böőr Zoltántól, aki a büntetőt eredményező ütközésnél belém szállt. Másodszor Sopronban érte a bordámat ütés, amikor a sárga lapom előtti jelenetnél felugrottam a labdáért. E két eset összességében bordatörést eredményezett, ezért most szigorú 'ágynyugalomban' töltöm napjaimat. Műtétre nincs szükség, de a csont összeforradásához nem szabad testmozgást végeznem. Sajnos nem kizárt, hogy a gyógyulásom időtartama olyan hosszú lesz, hogy az őszi idényben már nem léphetek pályára" - jelentette ki Juhár az ujpestfc.hu-n.

Mezey György, a lila-fehérek szakmai igazgatója nem kizárt, hogy a mindössze 17 esztendős Bergmann Balázsnak is lehetőséget ad a védelemben, ugyanis Juháron kívül Németh Tamás és Tamási Zoltán is sérüléssel bajlódik, bár utóbbi minden valószínűség szerint felépül a szombati összecsapásra.

Ikszelt az Újpest Sopronban/sport/magyarfoci/20031108masodik.html?pIdx=3