Vágólapra másolva!
Brit lapértesülések szerint az FC Liverpool labdarúgócsapatának legnagyobb sztárja, Michael Owen elhagyja a klubot, amennyiben a Mersey-partiak nem jutnak be a Bajnokok Ligájába.

"Nem akarok pusztán csak profi lenni. A legjobbakkal szeretnék játszani, ezért úgy érzem, hogy a Bajnokok Ligájában a helyem. Nagyon szeretem a Liverpoolt, de a karrieremet is szem előtt kell tartanom. Ha minden évben mi nyernénk a bajnokságot, rögtön igent mondanék a szerződésem meghosszabbítására" - mondta a korábban Aranylabdát is kiérdemlő csatár.

Mindenesetre a Liverpool vezetőinek mihamarabb dönteniük kell, mert ha a 23 éves válogatott labdarúgó nem hosszabbítja meg 18 hónap múlva lejáró kontraktusát, másfél év múlva ingyen hagyhatná el a klubot. Kérője bőven lenne a villámgyors futballistának, hiszen a nyári átigazolás folyamán olyan csapatok keresték meg, mint a Real Madrid és a Chelsea.

Ugyancsak a Vörösökhöz kapcsolódó hír, hogy Houllier menedzser szemet vetett a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is remeklő VfB Stuttgart két játékosára, Alekszandr Hlebre, és Andreas Hinkelre.

A Liverpool jelenleg a Premiership nyolcadik helyén áll, 13 ponttal lemaradva a listavezető Arsenal, és néggyel a még Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik hely birtokosa, a Charlton Athletic mögött.

Nem reménytelen tehát a 'Pool helyzete a legrangosabb európai kupában történő szerepléssel kapcsolatban, hiszen nagyon sok van még hátra a bajnokságból, azonban mindeképpen elgondolkodtató, hogy Gerrardék mindhárom hazai csúcsrangadójukat (Chelsea, Arsenal, MU) elveszítették az idei szezonban.