Vágólapra másolva!
Sérülése miatt nem játszhat az év utolsó válogatott mérkőzésén, az észtek ellen Fehér Miklós, pedig Gellei Imre számított a portugál Benfica magyar csatárára. Az egykori győri center szerint talán már a hét végére rendbe jön a sérülése.

"Szomorú vagyok a sérülésem miatt, amit még a lengyelek elleni Eb-selejtezőn szedtem össze, s bár azóta több meccsen is pályára léptem, mindig kiújult" - kezdte Fehér, majd így folytatta: "Eleinte azt hittem, húzódást szenvedtem, amit gyorsan kiheverek, s Antonio Camacho két mérkőzésen is becserélt, de utána rendre fájdalmat éreztem a lágyékomnál. Az orvosok szerint gyulladás okozza a bajt. Egyelőre naponta járok kezelésekre, s mit mondjak, így hihetetlenül monotonon telnek a napjaim, hiányzik a játék."

"Remélem, a hét végére, de legkésőbb jövő hétre rendbe jövök, hiszen Portugáliában karácsonyig tart a bajokság, és sok fontos mérkőzés vár ránk, amelyeken nagyon szeretnék pályára lépni. Szerencsére Camacho jelezte, számít rám, persze tudom jól, itt minden nap, minden meccsen meg kell küzdeni az embernek a helyéért. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott a válogatottban az észtek ellen, mert a sikertelen Eb-selejtezők miatt lehet bármilyen rossz hangulat a sportágban, számunkra a legnagyobb öröm, ha címeres mezben léphetünk pályára" - tette hozzá a Benfica játékosa.

Bánki József