Vágólapra másolva!
 

A Middlesbrough felbontotta argentin középpályása, Carlos Marinelli szerződését. Az izraeli válogatott volt csapatkapitánya, az Olaszországot is megjárt Tal Banin a Bnei Yehuda együtteséhez szerződött.

A Birmingham City tulajdonosa, David Sullivan a hírek szerint szeretné Angliába csábítani a Celtic svéd csatárát, Henrik Larssont. A Valencia állítólag a jelenleg a Románál kölcsönben lévő csatárát, John Carew-t ajánlotta fel a Villarrealnak a fiatal középpályásért, Arzuért, akit a Chelsea is kiszemelt magának.

A skót Rangers januárban megpróbálja megszerezni a Monaco horvát támadóját, Dado Prsót. Az Internazionale az Espanyolnak adhatja kölcsönbe spanyol középpályását, Javier Farinóst. A Juventus holland középpályását, Edgar Davidsot immár az Inter is szeretné leigazolni. A Modenától a nyáron elküldött középpályás, Alessandro Zamperini próbajátékon szerepel a Perugiánál.

Az amerikai válogatott csatár, Clint Mathis hamarosan Angliába utazik, ahol több élvonalbeli csapattal is tárgyal majd. Az Arsenal fiatal brazil focistája, Juan próbajátékon szerepel a PSV Eindhovennél. A Chelsea legújabb kiszemeltje a Hamburger SV japán csatára, Takahara Naohiro. A finn góllövőlistán második helyet szerző Szilágyi Gábor az FC KooTeePee együttesétől a Turun PS-hez szerződött. A Hamburger SV megszerezte az egykori egyszeres keletnémet válogatott Ronny Teubert, aki 2005-ig írt alá a HSV-hoz.