Vágólapra másolva!
A Serie A-ban a BL-címvédő Milan a minden csapatra veszélyes Chievóhoz látogat, míg a Primera Divisiónban a Real az Albacetével meccsel. A Bundesliga egyetlen igazi rangadóját a Dortmund és a Leverkusen összecsapása jelenti, a Premiershipben az Arsenal a MU-meccs eltiltottjai nélkül vendégeskedik Birminghamben, a Citynél.

A hétvégén a 13. fordulóval folytatódik a német labdarúgó-bajnokság. A játéknap egyetlen igazi rangadóját Dortmundban játsszák, ahol a hazai környezetben pályára lépő Borussia a második helyen álló Bayer Leverkusent fogadja.

Deisler a pszichiátrián

Német lapértesülések sze-rint az egyik legtehetsége-sebbnek tartott német labdarúgót idegkimerültség miatt a müncheni pszichiátrián ápolják. A Bayern középpályása nem tudja feldolgozni az őt már több éve sújtó sérüléssorozatot, aminek következtében a 2002-es világbajnokságot, valamint a Bundesliga előző szezonját is kénytelen volt kihagyni.



Magyar szempontból a listavezető VfB Stuttgart és a harmadik Werder Bremen is győzelemre kötelező házi feladat elé néz, hiszen Szabics Imre csapata a Hannovert, míg Lisztes Krisztián együttese a VfL Bochumot látja vendégül.

Nincs ilyen könnyű helyzetben Király Gábor és Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC. A berliniek továbbra is a táblázat utolsó harmadában foglalnak helyet, ráadásul vasárnap alsóházi rangadót kell játszaniuk a 13. Kaiserslautern otthonában.