Vágólapra másolva!
Az egykoron a Real Madridban is megfordult szerb szélső, Perica Ogjenovic egyéves szerződést írt alá a Dinamo Kijevhez. A Newcastle United válogatott középpályása, Jermaine Jenas 2008-ig meghosszabbította kontraktusát a Szarkáknál.

Az Atlético Madrid bosnyák védője, Mirsad Hibic szerződése felbontásáról tárgyal a klubbal. A Celta Vigo kiszemeltje a januári átigazolási időszakra a másodosztályú Las Palmas csatára, Rubén.

A Kaiserslautern máltai támadója, Michael Mifsud máris felbontotta szerződését a németeknél, és hazatárt Máltára. A Manchester United a hírek szerint érdeklődik a Newcastle United középpályása, Kieron Dyer iránt.

A Wolverhampton Wanderers a lengyel Groclin Grodzisk két focistáját, Grzegorz Rasiakot és Anrdzej Niedzielant figyeli. Az Espanyol felvette a kapcsolatot a Juventusszal az uruguayi támadó, Marcelo Zalayeta leigazolása ügyében.

A román csatár, Adrian Ilie próbajátékon szerepel a skót Rangers FC-nél. Az Anderlecht horvát csatárát, Ivica Mornart a Birmingham City szemelte ki. Az Internazionale állítólag már mindenben megegyezett az uruguayi Nacionallal a középpályás Horácio Peralta szerződtetéséről.