Vágólapra másolva!
A hét közepén még az Európa-bajnoki pótselejtezők, illetve a dél-amerikai vb-selejtezők tartották lázban a futballdrukkereket, a hét végére viszont visszaállt a megszokott kerékvágás, és ismét a bajnoki találkozók kerültek főszerepbe, volt hát miből válogatni az álomcsapat összeállításakor. Nem csoda, hogy egyetlen klub sincs, amely két focistával képviseli magát.
Musztafa Csadli (marokkói, Raja Casablanca): A hét végén került sor az UEFA-kupa afrikai megfelelője, a CAF-kupa döntőjének visszavágójára, amelyen az első találkozón 2-0-ra nyerő Raja Casablanca idegenben egy gól nélküli döntetlent harcolt ki a kameruni Cotonsport Garoua ellen, és ezzel elhódította a trófeát. A visszavágó legjobbja a marokkóiak kapusa, Csedli volt, aki a kameruniak minden próbálkozását hárította.
Vagyim Jevszejev (Oroszország): A szbornaja jobbhátvédje már a pótselejtező visszavágója előtt is főszereplő volt, hiszen az első meccsen többször is nagyon keményen csapott össze Giggszel, és a walesiek szerint ott ki kellett volna állítani. Jevszejev azonban pályára lépett Cardiffban, és ha már ott volt, akkor továbbjutást érő gólt fejelt.Silvio Meissner (német, VfB Stuttgart): A sváb együttesnél a két első számú középhátvéd, Fernando Meira és Bordon is kidőlt a sorból, így a Hannover ellen az alaphelyzetben középpályás Meissnert vezényelte vissza a védelembe Magath mester. A húzás tökéletesen bejött, hiszen a játékos védőfeladata ellátása mellett két gólt is szerzett.José Manuel Rey (Venezuela): A dél-amerikai vb-selejtezők legutóbbi fordulójának legnagyobb meglepetését a venezuelai gárda okozta, amely két egymást követő meccsen is nyert. Bolívia ellen egészen az utolsó percig még vesztésre állt a csapat, ám ekkor jött a középhátvéd Rey, és szabadrúgásból kiegyenlített, a ráadásban pedig a győzelmet is megszerezte a gárda.Fábio Cannavaro (olasz, Internazionale): A milánói együttes rég látott remek teljesítményt nyújtott a Reggina elleni bajnokin, és gólzáporos győzelmet aratott, és az első gólt némi meglepetésre a hazaiak védője, Fábio Cannavaro szerezte, ráadásul egy tőle szokatlan távoli bombával. A bekk ezen kívül is remekül futballozott, az Inter drukkereinek legnagyobb örömére.
Ludovic Giuly (francia, AS Monaco): A nagyhercegség csapatának jobb oldali középpályása élete formájában futballozik az ősszel: a bajnokságban már nyolc találatnál tart, és számtalan gólpasszt adott. A hét végén mindkettőből bemutatott egyet-egyet, és különösen a találata volt látványos, hiszen a levegőben úszva, félfordulattal, kapásból vette be a Lens kapuját.David Beckham (angol, Real Madrid): A királyi gárda a sereghajtó Albacetét fogadta a hét végén a Bernabéuban, és mindenki gólzáporos győzelmet várt a csapattól, de a madridiak csak kínkeservesen tudták begyűjteni a három pontot. A csapat legjobbja Beckham volt, aki a hazaiak első találatát szerezte, és a kilencven perc során rengeteget dolgozott - valakinek azt is kell.Francesco Totti (olasz, AS Roma): Úgy tűnik, hogy a római gárda a Milan és a Juventus méltó vetélytársa lehet a scudettóért folytatott versenyben, a Farkasok a hét végén a Bologna ellen idegenben arattak fölényes győzelmet. Az alaphangot a csapatkapitány Totti pazar kapásgólja jelentette, de a játékmester az egész találkozó során brillírozott.Wesley Sneijder (holland, Ajax Amsterdam): Azok után, hogy az első találkozón az Oranje 1-0-ra kikapott a skótoktól, a németalföldiek mestere, Dick Advocaat a visszavágón kockáztatott, és berakta a kezdők közé az Ajax 19 éves támadó középpályását. Megérte rizikózni, hiszen Sneijder a meccs hőse lett, gólja mellett három gólpasszt is adott, és hogy mindez nem a véletlen műve volt, azt a hét végi bajnokin is bizonyította, ahol szintén betalált.
Ruud van Nistelrooy (holland, Manchester United): A skótok elleni pótselejtező másik főhőse Sneijder mellett Van Nistelrooy volt, aki pár hete még haragban állt Advocaattal. A csatár aztán elnézést kért, a mester megbocsátott neki, és a skótok ellen Van Nistelrooy mesterhármassal hálálta meg a bizalmat. A hét végén a Manchester színeiben szerzett találata ezek után kis túlzással teljesen megszokott volt.Aílton (brazil, Werder Bremen): Lisztes Krisztián együttese továbbra is az egyik leglátványosabban futballozó csapat a Bundesligában, a Werder szerezte a legtöbb gólt, és ezzel a második helyen áll a tabellán. A hét végén a brémaiak első szánú gólvágója, a brazil Aílton elemében volt, mesterhármast vágott Bochum ellen, és így már 13 találatnál tart, amivel természetesen vezeti a góllövőlistát.