Vágólapra másolva!
A Balaton FC küzdelmes, de nem túl színvonalas mérkőzésen legyőzte a vendég Videotont, így Csertői Aurél csapata a tabella éléről várhatja a tavaszi folytatást.

Arany Ászok Liga, 16. forduló:
Balaton FC - Videoton FCF 1-0 (1-0)
Siófok, 2500 néző
vezette: Kassai
Balaton: Csernyánszki - Juhász, Hegedűs, Kuttor, László - Mészáros, Virág, Vörös (Kőrösi, 89.), Kovács P., Györök (Usvat, 90.) - Sitku (Filipovic, 84.)
Videoton: Tudor - Pantic, Koller - Tereánszki-Tóth - Voicu (Szalai, 5.), Szabó, Tóth B., Kóczián - Hercegfalvi, Medved, Savu (Horváth G. 86.)
gól: Virág (30.)
sárga lap: László (43.), Mészáros (51.), Györök (55.), illetve Koller (49.), Tóth B. (56.)

29. perc: Kovács indította Sitkut a jobbösszekötő helyén, aki átemelte a labdát a kifutó Tudoron, de Koller a gólvonal elől szögletre mentett.

30. perc: Vörös jobb oldali szögletére nagyon rossz ütemben mozdult ki Tudor, így Virág könnyedén fejelt 8 méterről az üresen maradt kapu közepébe (1-0).

60. perc: Kóczián és Medved kényszerítőzött a siófoki 16-oson belül, az utóbbi végül 10 méterről, a kapuval szemben a bal alsó sarok mellé pörgetett.

88. perc: egy jobboldalról beívelt szabadrúgást Hercegfalvi fejelte el a hosszú oldalon, a labda a kapufára pattant, majd a hazai védelem felszabadított.

95. perc: Szabó beívelését Medved a keresztlécre fejelte.

Mindkét csapatnak akadtak lehetőségei az első félidőben, a siófokiak egyet értékesítettek is, s megérdemelten jutottak előnyhöz. A második félidőben sem változott a forgatókönyv, a Videoton többet birtokolta a labdát, mezőnyfölényben is játszott, de már kevesebb helyzetet tudott kialakítani. Ráadásul ezeket sem használta ki, így a kontrákra játszó siófokiak meg tudták őrizni egygólos előnyüket. Ez azt jelenti, hogy Csertői Aurél csapata a jelenlegi helyzet szerint az élen várja a tavaszi folytatást.