Vágólapra másolva!
A Deportivót erősítő Lionel Scaloni bosszút esküdött David Beckham ellen, miután a Real Madrid futballsztárja hátulról felrúgta őt a vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

A Bernabeu-stadionban lejátszott és 2-1-es hazai sikerrel végződött rangadó utolsó perceiben az angol válogatott kapitánya csúnyán beleszállt az argentin középpályásba, akit társai fogtak le, nehogy dühében nekimenjen ellenlábasának.

"A fociban mindig van lehetőség a bosszúra, és május 2-án úgyis találkozunk a La Coruna-i meccsen. Már nagyon várom, hogy visszaadjam a kölcsönt" - fenyegetőzött Scaloni, aki nem fogadta el a nyáron Manchesterből érkezett klasszis békejobbját sem, mondván: nem lett volna őszinte a kézfogás, amikor másodpercekkel korábban még "meg akarták ölni" egymást.

A két játékos szócsatája egyébként a lefújás után is folytatódott, s az öltözőfolyosón ismét a többieknek kellett közbeavatkozniuk, hogy ne verekedjenek össze.

Beckhamnak már harmadszor gyűlik meg a baja az argentinokkal: az 1998-as világbajnokságon kiállították Diego Simeone felrúgásáért, majd tavaly áprilisban a szintén "deporos" Aldo Duscher eltört egy csontot a lábfejében, s emiatt majdnem ki kellett hagynia a koreai-japán vb-t.