Vágólapra másolva!
A még a Bajnokok Ligájában is versenyben lévő Lokomotiv Moszkva leigazolta a 22 esztendős, litván válogatott középpályást, Deividas Cesnauskist a Dinamo Moszkvától. A Manchester Unitedet ezúttal a Fulham francia támadójával, Louis Sahával hozták kapcsolatba.

A spanyol Marca értesülései szerint a Real Madrid januárban leigazolja a portugál középhátvédet, Abel Xaviert, akinek jelenleg nincs csapata.

Az Ajax Amsterdam visszautasította a Sparta Rotterdam ajánlatát ausztrál cserekapusáért, Jason Culináért. Az uruguayi csatár, Federico Magallanes az elmúlt napokban az Albacetével edzett abban bízva, hogy szerződést ajánlanak neki.

A Barcelona állítólag érdeklődik az Athletic Bilbao két focistája, Asier del Horno és Francisco Yeste iránt. A Juventus a görög Olimpiakosszal tárgyal a fiatal uruguayi támadó, Javier Castillo megszerzése érdekében.

Az Olympique Lyon ultimátumot intézett svájci focistájához, Patrick Müllerhez: ha nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, akkor januárban eladják. A Strasbourg középpályása, Christian Bassila iránt az Everton érdeklődik, a Liverpool pedig a Montpellier focistáját, Fode Mansarét vinné.

A Charlton Athletic svéd csatárát, Mathias Svenssont a másodosztályú Norwich Cityvel hozták hírbe. A Schalke 04 belga védője, Nico van Kerckhoven a nyáron valószínűleg hazatér, hiszen a szezon végén lejáró szerződését még nem hosszabbította meg.