Vágólapra másolva!
A Southampton állítólag érdeklődik a kínai válogatott focista, Jang Pu iránt. Az Espanyol a Partizan Beograd támadójával, Miodrag Delibasiccsal, illetve a Rennes-ben szereplő Frédéric Piquionne-nal szeretne erősíteni.

A Werder Bremen leigazolta az FC Lahti finn válogatott középpályását, Pekka Lagerblomot. Az 1860 München közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Flamengo védőjét, Fernandót.

A másodosztályú Wacker Burghausen utánpótlás-válogatott középpályását, Thomas Broichot a Mönchengladbach igazolta le. A Bayern München amatőrcsapatának szerb csatára, Zvjezdan Misimovic a következő szezonban a Bochumban folytatja pályafutását.

A Chelsea legújabb kiszemeltje állítólag David Trézéguet, akiért a londoniak hajlandóak lennének 25 millió fontot fizetni a Juvénak. A Fulham a Celtic holland szélsőjét, Bobby Pettát szemelte ki. Az Albacete leigazolta a brazil Sao Paulo FC középpályását, Fabiano Pereirát.

A brazil U20-as válogatott középpályását, Dudut a Liverpool és a Middlesbrough is figyeli. A Chievo Verona a hírek szerint a másodosztályú Arezzo védőjét, Manuel Pasqualt akarja leigazolni. A Boca Juniors elnöke, Mauricio Macri visszautasította a Bayern München 18 millió dolláros ajánlatát a csapat támadójáért, Carlos Tévezért.

A brazil Corinthians a hírek szerint szeretné visszacsábítani egykori focistáját, a kolumbiai Freddy Rincónt, aki két éve visszavonult. A német másodosztályban szereplő Rot-Weiss Essen kapusáért, Sascha Kirschteinért folytatott versenyfutást a Hamburg nyerte meg.

A Paris Saint-Germain a másodosztályú Gueugnon középpályását, Habidou Traorét akarja leigazolni a télen. A Perugia görög csatára, Ziszisz Vrizasz a másodosztályú Fiorentinához szerződött, az élvonalbeli klub Igli Taréval szeretné őt pótolni.