Vágólapra másolva!
Az orosz válogatott középhátvéd, Viktor Onopko egyéves szerződést kötött a Szaturn Ramenszkojéval, ahol az egykori szövetségi kapitány, Oleg Romancev a tréner. A Montpellier fiatal támadója, Habib Bamogo egy évvel meghosszabbította kontraktusát. Az Arsenal középhátvédje, Sol Campbell tárgyalásba kezdett klubjával szerződése meghosszabbításáról.

Az Eintracht Frankfurt a Bayer Leverkusen védője, Ingo Hertzsch iránt érdeklődik. A Borussia Mönchengladbach az argentin San Lorenzo játékmesterét, Leandro Romagnolit szemelte ki.

A VfB Stuttgart a Bochum iráni támadóját, Vahid Haszemjant szeretné megszerezni. A Newcastle szabadlistára tett görög védőjét, Nikosz Dabizaszt a Leicester City mellett több olasz klub is figyeli.

A másodosztályú Preston North End gólvágóját, Ricardo Fullert a Tottenham és a Balckburn is kiszemelte. A Millwall ausztrál középpályását, Tim Cahillt az Aston Villával hozták kapcsolatba.

A Bayer Leverkusen kölcsönadta cserekapusát, Tom Starkét a Hamburgnak. Az RC Lens támadóját, Olivier Thomert-t az Espanyol szeretné leigazolni.

A Toulouse FC a Stade Rennes két játékosával, Olivier Sorlinnal és Dominique Arribagéval szeretne erősíteni.