Vágólapra másolva!
Kedden sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az FTC Rt. igazgatóságának döntése értelmében a klub szerződést bontott Garami József szakmai igazgatóval és helyette januártól vezetőedzőként Pintér Attila irányítja a csapat szakmai munkáját.

Az ftc.hu információja szerint a klub egykori válogatott játékosa 2007. június 30-ig kötelezte el magát, segítője egykori csapattársa, Keller József illetve Farkas József lesz.

Változás történt a futballcsapatot működtető rt. vezetésében is. A cégvezető vezérigazgatói poszt megszűnt, a jövőben a labdarúgókat érintő szakmai kérdéseket sportigazgatóként Tepszics Ignác felügyeli.

"Egyelőre még nem tudok konkrét igazolási és felkészülési tervekkel szolgálni, mivel előbb meg kell ismerkednem a gárdával. Jelenleg annyit mondhatok, hogy január 5-én lesz az első edzés, s a télen valószínűleg egy ciprusi edzőtáborba is elutazik az együttes" - nyilatkozta Pintér az MTI-nek, s hozzátette, csak akkor lehet majd elégedett, ha a Ferencváros legalább a dobogón végez az Arany Ászok Ligában és kiharcolja a nemzetközi kupaszereplés jogát.

A Kisalföld úgy tudja, Pintér utódja a soproni kispadon Pajkos János lesz, aki korábban Debrecenben és Diósgyőrött is dolgozott. Vele a bajnokság végéig kötnek szerződést a Matávnál, a munkáját pályaedzőként Halász Ernő segíti majd.