Vágólapra másolva!
Egyelőre nincs csapata Hajdu Attilának, ám a futballista bízik abban, hogy tavasszal újra élvonalbeli csapat kapujába állhat. Az MTK hálóőre a tavalyi szezon utolsó előtti fordulójában súlyos vesesérülést szenvedett, majd ezt követően, nyáron a kék-fehérek nem kínáltak neki új szerződést, viszont megengedték neki, hogy a Hungária körúton tréningezzen. Az utóbbi időben a ZTE, a Sopron és a Haladás is érdeklődött Hajdu iránt.

- Milyen állapotban kezdi el az alapozást és hol? - kérdeztük a hálóőrt.
- Utóbbira még nem tudok konkrétan felelni, a legfontosabb azonban, hogy a kondícióm jó, köszönhetően az MTK-ban elvégzett őszi edzéseknek.

- Akadnak már ajánlatai?
- Még ősszel a Haladás érdeklődött irántam, majd a ZTE és a Sopron képviselői is bejelentkeztek, azóta viszont lelassultak a tárgyalások. Ezen kívül magyar, belga és szerbiai menedzserem segít külföldi csapatot találni, persze a lényeg, hogy újra élesben védhessek.

- Amíg nem dől el a sorsa, továbbra is az MTK-nál készülhet?
- Remélem igen, jóllehet elvileg abban maradtunk, december 31-ig edzhetek a kék-fehéreknél. Mivel a csapat január hetedikén, szerdán kezdi meg az alapozást, a napokban beszéljük újra, többek között Egervári Sándor szakvezetővel és Kakas László kapusedzővel, hogy néhány hétig még az MTK-val készüljek. Az idő ugyan nem sürget új klubot találni számomra, ám nem lehet az utolsó pillanatig várni, elvégre felkészületlenül sehol sem alkalmaznának. Vagyis továbbra is keményen edzek, készülök a visszatérésre.

Bánki József