Vágólapra másolva!
A Liverpool egy hónapra kölcsönvette a Southampton walesi kapusát, Paul Jonest. A VfB Stuttgart védője, Timo Wenzel a Kaiserslauternbe igazolt, a svábok egy másik focistája, Heiko Gerber viszont 2006-ig meghosszabbította szerződését.

A Manchester City izraeli középpályása, Eyal Berkowitz a Portsmouth-hoz írt alá. A Schalke 04 a hírek szerint bejelentkezett az Everton dán középpályásáért, Thomas Gravesenért.

A Fulham FC megszerezte a Chicago Fire amerikai válogatott védőjét, Carlos Bocanegrát. A Juventus cseh sztárja, Pavel Nedved beajánlotta honfitársát, a Viktoria Plzenben futballozó David Limberskyt a torinóiaknak.

A Panathinaikosz leigazolta a ghánai származású, ám svédnek számító csatárt, Nyren Njegou Dembát a Levszki Szófiától. A Bayer Leverkusen a következő szezonra megszerezte a svájci FC St. Gallen fiatal játékosát, Tranquillo Barnettát.

A Lens csatárát, Dagui Bakarit a Wolverhampton Wanderers szemelte ki. Az Auxerre finn középpályása, Teeemi Tainio iránt a Blackburn Rovers érdeklődik. Az Internazionale kölcsönadta fiatal játékosát, Alessandro Potenzát az Anconának.

Az Udinese védője, Thomas Manfredini a másodosztályú Fiorentinába igazolt. A Lecce megszerezte az FC Nantes labdarúgóját, William Gallast. A Siena kölcsönvette a Perugia görög védőjét, Konsztantinosz Lumputiszt, míg a perugiaiak Cristiano Manfredinivel erősítettek, aki eddig a Fiorentinában futballozott.