Vágólapra másolva!
Klasszikus rangadók nélkül folytatódik a hét végén a spanyol és az olasz labdarúgó-bajnokság. A Primera División listavezetője, a Valencia az idén bravúrosan szereplő Osasunát látja vendégül, míg a BL-címvédő Milan a nyeretlenül sereghajtó Anconát fogadja.

Rendkívül nehéz feladat vár a Real Madridra a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.

A címvédő királyi gárda ugyan hazai pályán léphet pályára, de ellenfele a meglepően jól szereplő és a Bajnokok Ligája-indulást érő 4. helyért küzdő Villarreal lesz. A Sonny Anderson, Riquelme, Battaglia, José Mari nevével fémjelzett vendégek esélyeit növeli, hogy a fővárosiak nincsenek kirobbanó formában, igaz, ettől függetlenül általában - ha nehezen is, de - megnyerték a mérkőzéseiket.

A bajnoki címre esélyes csapatok közül a listavezető FC Valencia az Osasunát fogadja, s Rafa Benitez együttesének pontvesztése nagy meglepetés lenne, míg a Deportivo La Coruna az Athletic Bilbao otthonába látogat, s a vendégek nem egyértelmű esélyesei a találkozónak, mivel a baszkok hazai pályán bármikor képesek lehetnek bravúrra.

A forduló további kérdése, hogy mély hullámvölgyben lévő FC Barcelona kilábal-e a válságból. Mindenesetre ez nem ígérkezik könnyűnek a Sevilla otthonában.