Vágólapra másolva!
Hiába álltak közel a megállapodáshoz, a ZTE lemondott Marius Sumudicáról. A román csatár ősszel lett kegyvesztett Debrecenben, miután engedély nélkül hazautazott, mert nem kapott helyet a PAOK elleni visszavágóra készülő szűkebb keretben. Nemrégiben Zalaegerszegen bukkant fel, s már-már meg is köttetett a szerződés, ami azonban pénteken tárgytalanná vált. A jelek szerint ugyanis a játékos becsapta a zalaiakat.

"Lemondtunk a román csatárról, jóllehet már a szerződés angol nyelvű szövegezése is folyamatban volt az esetleges jövőbeni félreértések elkerülése végett" - mondta Nagy Ferenc, a ZTE menedzsere. "Sumudica csütörtökön magánügyben elkéredzkedett Mihalecz István vezetőedzőtől, aki el is engedte őt, pénteken azonban megtudtuk, hogy a támadót Cipruson várják próbajátékra, amit kérdésünkre később több helyen is megerősítettek."

Sumudica állítólag családi okokra hivatkozva kért felmentést a hét végi fellépések alól, ezzel egy időben több ciprusi újságban is megjelent, hogy az Omonia Nicosához érkezik próbajátékra.

Bánki József