Vágólapra másolva!
Az egy héttel korábbi, milánói sikert megfejelve 4-0-ra nyert a Lazio labdarúgócsapata az olasz kupa elődöntőjének visszavágóján az AC Milan ellen, s 6-1-es összesítéssel jutott fináléba.

Az első gólt a 11. percben a rómaiak brazil szélsője, Cesar szerezte, majd öt perccel később Liverani is bevette Abbiati kapuját. A félidő előtt a mérkőzés egyikhőse Stefano Fiore még két gólt szerzett, így 45. perc után már kilátástalan helyzetbe került a Milan.

A második félidőben Carlo Ancelotti támadásba dobta klasszis csatárát, Filippo Inzaghit is, ám az igazi összeomlás az 58. perctől fenyegetett, amikor Cristian Brocchi kiállítása miatt megfogyatkozott a Milan. A hajrában aztán Abbiati összekapta magát, bravúrjaival megakadályozta, hogy a Lazio tovább növelje előnyét, így maradt a 4-0-s hazai diadal.

Továbbjutott a Real Madrid
Elsőként a Real Madrid jutott be spanyol Király Kupa döntőjébe, miután hazai 2-0-s győzelmét követően idegenben csak 1-0-s vereséget szenvedett a Sevilla ellen

Király Kupa, elődöntő, visszavágó:
Sevilla - R. Madrid 1-0 (1-0)
gól:
Lopez (1.)
kiállítva: Javi Navarro (47.), illetve Zidane (45.)





A másik elődöntőben, csütörtökön az Internazionale a Juventust fogadja, az első mérkőzésen Torinóban 2-2-es eredmény született.

Eredmény, olasz kupa-elődöntő, visszavágó:
Lazio - AC Milan 4-0 (4-0)
gól:
Cesar (11.), Liverani (16.), Fiore (36., 42.)
kiállítva: Brocchi (57. AC Milan)
továbjutott: a Lazio 6-1-es összesítéssel.