Vágólapra másolva!
Felzárkózott a Premiership élvonalához a Birmingham labdarúgócsapata, miután a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzésen 3-1-re győzött a Middlesbrough ellen. Paul Sturrock a Southampton új vezetőedzője.

Premiership, 17. forduló, elmaradt mérkőzés
Birmingham - Middlesbrough 3-1 (1-0)
Birmingham: Maik Taylor - Tebily, Cunningham, Martin Taylor, Upson - Johnson, Savage (Kenna, 90.), Clemence, Hughes - Forssell (John, 83.), Morrison (Carter, 88.)
Middlesbrough: Schwarzer - Mills, Ehiogu, Southgate, Queudrue - Downing (Doriva, 45.), Zenden, Boateng, Greening (Nemeth, 63.) - Ricketts, Job (Maccarone, 45.)
gól: Taylor (23.), Savage (57.), Forssell (79.), illetve Nemeth (75.)
kiállítva: Zenden (87.)

Nagy csatát, de sima hazai győzelmet hozott a 17. fordulóból szerdára halasztott Birmingham-Middlesbrough mérkőzés. A St. Andrews-stadionban Martin Taylor a 23. percben nyitotta meg a gólok sorát, a második félidőben Robbie Savage pazar szabadrúgásgóllal növelte az előnyt, s bár a friss Ligakupa-győztes a szlovák Nemeth találatával még szépített, a 79. percben Mikael Forssell (aki első találatát jegyezte a Birmingham színeiben) beállította a 3-1-es végeredményt.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a Boro két kulcsjátékosa, Mendieta és Juninho kisebb sérülés miatt nem léphetett pályára, ráadásul a vendégek tíz emberrel fejezték be a találkozót, miután a 87. percben Zendent kiállította a játékvezető.

[origo]