Vágólapra másolva!
David Dein, az Arsenal alelnöke hivatalosan is elismerte a Sky Sports honlapján, hogy Joan Laporta, a Barcelona első embere "szenzációs" ajánlatot tett Thierry Henry megvásárlására. Dein azonban azt is hozzá tette: a világ legjobbjának tartott francia csatár semmi pénzért sem eladó.

"Teljesen felesleges újabb, az eddiginél is borsosabb ajánlatot tenniük, akkor sem adjuk el Thierryt, ha a világ minden kincsét hozzák" - mondta az alelnök. Dein azt is elárulta, hogy a spanyol bajnokság harmadik helyére előretört Barca - amely nyolcadik, sorozatban aratott győzelmével már kilenc pontra megközelítette az éllovas Real Madridot - Patrick Kluivertet kínálja ráadásképpen a meg nem nevezett összeg mellé, ám Kluivert nem szerepel az Ágyúsok terveiben.

Ezzel egyidejűleg a Highbury egyik főnöke magasztalta a Sevillától szerződtetett José Antonio Reyest: "Remekül beilleszkedett a srác, pompás jelleme van, és vidámságával szinte napok alatt az Arsenal kabalaemberévé vált. Amellett csodálatos futballista is".

További információ, hogy a nigériai Kanu és a veterán holland Bergkamp közül csak egyiket tartja meg a klub a nyáron, s ha a utóbbi időben ismét remek formába lendült Bergkamp érvényesíti opcióját, akkor az afrikainak kell távoznia.

Ch. Gáll András