Vágólapra másolva!
A Werder Bremen francia játékmesteréért, Johan Micoud-ért egy meg nem nevezett angol klub jelentkezett be. A Schalke 04 belga középpályása, Sven Vermant 2006-ig meghosszabbította szerződését. A Milan csapatkapitánya, Paolo Maldini is új kontraktust írt alá, amelynek értelmében 2006-ig biztosan folytatja pályafutását.

A Tottenham állítólag szeretné megszerezni a Deportivo veterán brazil középpályását, Mauro Silvát. A Nantes román csatárát, Viorel Moldovant ezúttal az olasz Bolognával hozták kapcsolatba. Az Albacete szeretné véglegesen megszerezni védőjét, Miguel Buadest, aki jelenleg a Mallorcától kölcsönben szerepel a klubnál.

A Hamburger SV mestere, Klaus Toppmöller egykori játékosát, Yildiray Bastürköt szeretné elcsábítani a Leverkusentől. A Borussia Mönchengladbach svájci kapusát, Jörg Stielt a Young Boys szeretné hazahívni. Az 1. FC Köln profiszerződést kötött tehetséges támadójával, Lukas Podolskival, aki így 2007-ig kötelezte el magát a Kecskésekhez.

A Freiburg SC kapusa, Richard Golz szeretné egy évvel meghosszabbítani nyáron lejáró kontraktusát. A Bolton Wanderers az Olympique Marseille védőjét, Abdoulaye Meitét tartja figyelemmel. A Juventus nagy erőket mozgósít az Atlético Madrid fiatal csatárának, Fernando Torresnek a megszerzéséért.

A Barcelona a Zaragoza argentin szélsőjét, Luciano Gallettit figyeli. A Rangers holland védőjét, Fernando Ricksent a Fulham és a Manchester City is kiszemelte. A Real Sociedad középpályása, Javier de Pedro kijelentette: ő már tudja, hogy a következő szezonban hol folytatja pályafutását - a pletykák szerint ez a klub a Bolton Wanderers lesz.

A Juventus veterán védője, Ciro Ferrara várhatóan még egy évvel meghosszabbítja szerződését. Az FC Bruges cseh kapusát, David Rozehnált a Tottenham és az Ajax is kinézte magának. Az argentin lapok szerint a River Plate középpályása, Marcelo Gallardo a nyáron az Olympique Marseille-be igazol.

Az Athletic Bilbao bejelentette, hogy nem ajánlanak új szerződést Aitor Larrazabalnak, vagyis a védő a nyáron ingyen távozhat a baszkoktól. Az AC Parma francia kapusát, Sébastien Freyt ismét kapcsolatba hozták az Arsenallal.