Vágólapra másolva!
Lisztes Krisztián, a magyar válogatott és a Werder Bremen középpályása újra tárgyalna az esetleges brémai szerződéshosszabbításról, azok után, hogy úgy tűnt, a szezon végén elhagyja a jelenleg listavezető csapatot.

A negyvennyolcszoros válogatott labdarúgó pár hete még arról beszélt, hogy elégedetlen klubja ajánlatával, és nyártól új csapatot keres magának, most azonban a következőt nyilatkozta a Kicker magazinnak: "Valóban kész vagyok arra, hogy meghosszabbítsam a szerződésem, és nemsokára újra tárgyalunk majd. Elbocsátottam a tanácsadóm, ami alighanem jó hír Klaus Allofs (a Werder sportigazgatója) számára."

A magyar játékos maradása mellett szólhat az a tény is, hogy a Werder jelenleg utcahosszal vezeti a Bundesligát, sőt a kupadöntőben is érdekelt, így történelmi duplázás küszöbén áll, és biztosra vehető, hogy jövőre kilép a nemzetközi porondra.

Érdekesség, hogy a nagyszerű kilátások ellenére az idény végén távozik a csapattól a gólgyáros brazil Aílton és a védő Mladen Krstajics, akik a Schalke mezére cserélik a Bremen dresszét, és nem kizárt, hogy a játékmester Johan Micoud sem marad, akit Angliából csábítanak.