Vágólapra másolva!
Hatalmas csatát hozott az angol labdarúgó FA-kupa második elődöntője, amelyben a két másodosztályú csapat, a Sunderland és Millwall csapott össze Manchesterben, s Tim Cahill 25. percben szerzett találatával utóbbi győzött 1-0-ra. A Millwall ellenfele a május 22-i, cardiffi döntőben a Manchester United lesz.

FA-kupa, elődöntő
Sunderland - Millwall 0-1 (0-1)
vezette: Paul Durkin
Sunderland: Poom - McCartney, Babb (Piper, 78.), Breen, Wright (Thornton, 90.) - Arca, Thirlwell, McAteer, Oster - Kyle (Stewart, 61.), Tommy Smith
Millwall: Marshall - Lawrence, Muscat (Roberts, 42.), Ward, Livermore - Cahill, Wise, Ifill (Sweeney, 29.), Ryan (Elliott, 56.) - Dichio, Harris
gól: Cahill (25.)
piros lap: McAteer (86., Sunderland)

A sundelandi együttesben Wright felépült bokasérüléséből, így vállalni tudta a játékot, de az előzetes várakozásokhoz képest Kyle és Oster is ott volt Mick McCarthy kezdőcsapatában. A Millwall főnöke, Dennis Wise végül úgy döntött, Dichio és Harris lesz a két csatár, ennek megfelelően Chadwick a kispadra szorult.

Négyet lőtt a Liverpool

Premiership, 31. forduló:
Liverpool - Blackburn 4-0 (3-0)
gól:
Owen (7., 24.), Todd (22., öngól), Heskey (79.)
Aston Villa - Manchester City 1-1 (1-0)
gól: Angel (26.), illetve Distin (82.)



A második játékrészre erősített a Sunderland: a 48. percben Kyle életerős fejesét hárította Marshall kapus, majd az 55. percben Arca bombázott a léc fölé.

A második félidőben végig bekkelő Millwall a 74. percben mérkőzéslabdához jutott, ám Cahill beadását Dichio hiába fejelhette öt méterről kapura, az észt Poom kapus parádésan védett.

A 84. percben McCartney került ajtó-ablak ziccerbe, ám egyenlítés helyett tíz méterről ballal a jobb kapufa mellé csavart. A 90. percben Marshall Piper lövését kotorta szögletre a jobb alsó sarok elől.

A négyperces hosszabbításban már nem történt fordulat, a Millwall 1-0-ra nyert, s a londoni kiscsapat lesz a Manchester United ellenfele a május 22-i, cardiffi fináléban.