Vágólapra másolva!
Frontális támadássá szélesedett vasárnapra az a sajtóhadjárat, amely az angol labdarúgás legismertebb szupersztárja, David Beckham állítólagos félrelépései ügyében indult már napokkal ezelőtt: a legnagyobb vasárnapi brit lapban egyszerre két nő is személyes interjúban állította, hogy szenvedélyes viszonya volt a focistával.

Az első hírek, amelyeket főleg a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap szellőztetett rendszeresen, még arról szóltak, hogy a Manchester United korábbi és a Real Madrid jelenlegi labdarúgója saját volt személyi segítőjével, a holland Rebecca Loosszal csalta meg feleségét, Victoria Adamst, a 90-es évek üstökösszerűen feltűnt, majd eltűnt brit női rockbandája, a Spice Girls volt énekesét.

A News of the Worldben, a The Sun vasárnapi társlapjában azonban megszólalt egy maláj születésű brit szépség, Sarah Marbeck, aki szintén azt állítja, hogy Beckham - miután egy partin három évvel ezelőtt megismerkedtek - azonnal hotelszobai ágyába invitálta.

A 29 éves Marbeck szerint a viszony két évig folytatódott, és ha a pár éppen nem volt egymás fizikai közelségében, meglehetősen - "gyakran a trágárságig" - egyértelmű szöveges üzenetekkel adtak kifejezést egymás iránti szexuális vonzalmuknak.

Mindeközben Rebecca Loos, az eredeti találgatásokban szereplő állítólagos szerető - most először - a News of the Worldnek személyes interjúban erősítette meg, hogy neki is hosszas viszonya volt egykori alkalmazójával. Beckham akkor ismerkedett meg a 26 éves holland nővel, amikor a Real Madridhoz szerződött, és az élsportolók mindennapi ügyeinek intézésére szakosodott SFX Group Rebecca Loost jelölte ki arra, hogy segítsen Beckhaméknek a spanyolországi letelepedésben.

Loos feltárta, hogy Beckham már a lakáskeresés közben udvarolni kezdett neki, és innen már rövid út vezetett "a szaftos, szabadfogású szexhez". A személyi segítőből szeretővé előlépett Loos - saját állítása szerint - megfordult Beckham és Victoria átmeneti szállodai hitvesi ágyában is, amikor a focista felesége éppen Angliában volt. Rebecca Loos szerint az egész viszony azért jöhetett létre, mert Victoria oly sokszor magára hagyta férjét a váltás nehéz időszakában.

Beckhamék környezete vasárnapi brit sajtóértesülések szerint enyhén szólva fenntartásokkal kezeli a két sztori hitelességét. David és Victoria Beckham - akik a francia Alpokba menekültek a magánéletüket érintő sajtóhadjárat elől - állítólag közös nyilatkozatot terveznek kiadni. A futballsztár és felesége eddig nem szólalt meg nyilvánosan az ügyben.

A The Independent on Sunday által idézett szakértők szerint a félrelépésekről szóló sajtóközlések a magánéleti mellett anyagi válságot is okozhatnak, ha lerombolják a különféle reklám- és marketingszerződések alapján 200 millió font (76 milliárd forint) értékűre becsült Beckham márkanevet.