Vágólapra másolva!
Az Osasuna elleni vasárnapi bajnokin térdsérülést szenvedett Ronaldo (Real Madrid) nincs a brazil labdarúgó-válogatott keretében, amelyet Carlos Alberto Parreira szövetségi kapitány jelölt ki a Magyarország elleni, április 28-ai budapesti barátságos mérkőzésre.

A névsor azonban így is parádés, hiszen egyelőre úgy tűnik, hogy olyan sztárok lesznek a magyar főváros vendégei, mint Dida, Cafú, Roberto Carlos, Lúcio, Kaká, Ze Roberto, Edu, Ronaldinho vagy Adriano.

A brazilok kerete:
kapusok:
Dida (AC Milan AC), Marcos (Palmeiras)
védők:
Cafú (AC Milan), Roberto Carlos (Real Madrid), Mancini (AS Roma), Dedé (Borussia Dortmund), Roque Junior (Sienna), Edmílson (Olympique Lyon), Juan (Bayer Leverkusen), Lúcio (Bayer Leverkusen), Bordon (VfB Stuttgart)
középpályások:
Juninho Pernambucano (Olympique Lyon), Felipe (Flamengo), Renato (Santos), Alex (Cruzeiro), Kaká (AC Milan), Zé Roberto (Bayern München), Julio Batista (Sevilla), Edu (Arsenal)
csatárok:
Ronaldinho (FC Barcelonea), Luís Fabiano (Sao Paulo), Adriano (Internazionale)

Az ötszörös világbajnok brazil válogatott számára az argentinok elleni, június 2-ai és a négy nappal később Chilében sorra kerülő világbajnoki selejtező egyik fontos felkészülési állomása lesz a budapesti 90 perc. A magyar válogatott veretlen Brazília ellen, a mérleg egy döntetlen mellett három győzelem.

A találkozó jegyeinek értékesítése csütörtökön kezdődik a Puskás Ferenc-stadion pénztáraiban és az Ibusz-irodákban. A létesítmény alsó szektoraiba szóló belépők ára: 2000, 3000, 6500, 8500 és 10 500 forint. Az első és második sorba nem lehet majd belépőt váltani.

(MTI)