Vágólapra másolva!
A Middlesbrough felbontotta a télen igazolt brazil középpályás, Ricardinho szerződését, aki egyetlen mérkőzést sem játszott a Boro első csapatában. Az Atlético Madrid első számú kiszemeltje a nyárra a Valladolid középpályása, Fernando Sales.

A Bayer Leverkusen brazil középhátvédje, Lúcio egy interjúban elárulta: a nyáron valószínűleg távozik a klubtól. A Hansa Rostock megszerezte a következő szezonra a dán élvonalban szereplő FC Nordsjaelland középpályását, David Rasmussent.

A Borussia Mönchengladbach csatára, Arie van Lent az Eintracht Frankfurtba tart. Az Energoe Cottbus érdeklődik a Hannove lengyel védője, Daniel Zuraw iránt. A Schalk 04 lengyel hátvédje, Tomasz Waldoch a másodosztályban feljutásra álló Nürnbergbe tart.

Immár biztosnak tűnik, hogy az 1. FC Köln középpályása, Dirk Lottner a nyáron távozik a klubtól. A Dortmund régóta sérült brazil csatára, Marcio Amoroso saját bevallása szerint közel áll ahhoz, hogy megegyezzen egy angol élvonalbeli egyesülettel.

A Freiburg bosnyák középpályását, Zlatan Bajramovicsot a Hamburg, a Stuttgart és a Werder Bremen is vinné. Az olasz lapok szerint az Internazionale a Chelsea középpályását, Frank Lampardot figyeli.