Vágólapra másolva!
Második mérkőzésen döntetlent játszott Litvániával az U19-es magyar válogatott a Spanyolországban zajló Európa-bajnoki selejtezőn.

U19-es Eb-selejtező, második kör, második forduló:
Magyarország - Litvánia 0-0
kiállítva :
Kovács (85.)
Magyarország: Kemenes - Bergmann, Kovács, Horváth G., Mohl - Jeremiás, Dancs, Vadócz, Laki (Selei, 59.) - Feczesin, Rudolf (Pál, 76.)
Litvánia: Kilijonas - V. Mockus, Dobilas (Daunoravicius, 69.), Kijanskas, Vicius - Pilibaitis, Ramonas, Marozas (A. Mockus, 60.), Grigaitis - Sirius (Mancas, 57.), Rimavicius

Bíztatóan kezdtek fiataljaink, Feczesin tüzelt 18-ról, Kilijonas azonban bravúrral piszkálta ki a labdát a bal felső elöl. A huszadik percben ismét meleg pillanatok zajlottak a litván kapu előtt, egy jobboldali beadás után Feczesin és Vadócz is beleért a labdába, amelyet Kilijonas felszedett. Tíz perccel a félidő vége előtt Vadócz ívelt be balról, Feczesin bólintott, pontosan a baltiak portásának kezébe.

A második játékrész elején Dancs lőtt, Kilijonas kiejtette a labdát, amit Rudolf lekészített Dancsnak, és a Bp. Honvéd középpályása tizenkét méterről a bal kapufát találta telibe. Sokáig csak brusztolás folyt a pályán helyzet nélkül, majd Feczesin próbálkozott, de közeli lapos lövését fogta Kilijonas, a litvánok legjobbja. Kettejük újabb csatáját ismét a kapus nyerte, merész kivetődéssel hárított az újpesti támadó elöl, aki a labda helyett a hálóőr fejét találta el, Kilijonas nem is tudta folytatni a játékot, helyére a jobbhátvéd Mockus állt be, ugyanis nem volt már több cserelehetősége a litván kapitánynak. Az ideiglenes kapust sem sikerült azonban felevatni, így maradt a döntetlen, egy hajtós, küzdelmes, de gyenge színvonalú mérkőzésen.

A csoport másik mérkőzésén Spanyolország 1-0-ra legyőzte Hollandiát, így hétfőn nyernie kell a magyar válogatottnak a hispánok ellen, hogy továbbjusson.