Vágólapra másolva!
Az Anderlecht megszerezte a Strasbourg védőjét, Fabrice Ehret-t. A Benfica szerződtette a fiatal brazil védőt, Eduardo Alcidest, aki korábban megfordult a Schalkéban is, illetve a Santos középpályását, Paulo Almeidát.

A Paris Saint-Germain leigazolta a Lille védőjét, Sébastien Pichot-t. A Valencia veterán csatára, Juan Sánchez távozik a spanyol bajnokcsapattól. A Real Madrid sportigazgatója, Jorge Valdano szerint Roberto Carlos hamarosan a Chelsea-é lehet, az angolok húszmillió fontot fizetnének a balhátvédért.

A Le Mans csatára, Daniel Cousin a Lensba tart. Az FC Nantes két csatárt tart szemmel: az Anderlecht elefántcsontparti támadóját, Aruna Dindane-t, illetve a román Dinamo Bucuresti focistáját, Ional Danciulescut.

A Leicester City skót támadóját, Paul Dickovot a Blackburn Rovers és a Birmingham City is csábítja. A Cruzeiro brazil válogatott középpályását, Alexet a játékos elmondása szerint a Monaco és a Valencia is szeretné megszerezni.

Luciano Moggi, a Juventus igazgatója megállapodott az AS Roma sztárjával, Emersonnal, de még nem biztos, hogy a brazil középpályás Torinóba költözik. Ehhez ugyanis a bajnoki bronzérmesnek még a fővárosiakkal is dűlőre kell jutnia.