Vágólapra másolva!
Az Olympique Marseille megszerezte a PSG csapatkapitányát, Frédéric Déhu-t. Az Internazionale francia védője, Jérome Bréchet a Real Sociedadba szerződött. A Newcastle United két fő kiszemeltje a West Ham középpályása, Michael Carrick, illetve a Southampton csatára, James Beattie.

Az Arsenal nigériai csatárát, Nwankwo Kanut az élvonalba frissen feljutott West Bromwich Albion csábítja. A Real Madrid állítólag érdeklődik a Parma francia kapusa, Sébastien Frey iránt. A Strasbourg a tunéziai Étoile du Sahel válogatott védőjét, Karim Haguit szemelte ki.

Az 1860 München fiatal csatárát, Benjamin Lauthot a Hamburg vinné. A Schalke 04 megszerezte a Kaiserslautern brazil középpályását, Lincolnt. A Bochum a Leverkusen fiatal focistáját, Christian Preusst szemelte ki, aki az előző idényben kölcsönben a Frankfurtban futballozott.

A Freiburg középpályását, Tobias Willit az élvonalba most feljutott Arminia Bielefeld hívja. A Borussia Mönchengladbach a Kicker értesülései szerint továbbra is szeretné megszerezni Király Gábort. A Barcelona felvette a kapcsolatot a Real Zaragozát az argentin védő, Gabriel Milito leigazolása érdekében.

Az FC Sevilla középpályását, Paco Gallardót az Espanyol és a Mallorca is hívja. A Betis érdeklődik a Chelsea holland védője, Mario Melchiot iránt. Az Athletic Bilbao kapusa, Dani Aranzubia 2008-ig meghosszabbította szerződését. Az Arsenal állítólag bejelentkezett a Celta Vigo cserekapusáért, Manuel Almuniáért.

A Manchester City fiatal középpályását, Joey Bartont a Charlton Athletic és a Birmingham City is csábítja. A Partizan Beograd középpályása, Vladimir Ivic (akit korábban a Besiktassal hoztak kapcsolatba) a Galatasarayba tart

A Toulouse FC szeretné hazacsábítani Franciaországban Stéphane Dalmat-t, aki hivatalosan az Internazionale játékosa, de az előző szezont kölcsönben a Tottenhamnél töltötte.