Vágólapra másolva!
A holland Voetbal International információja alapján eldőlt, Fehér Csaba, a NAC Breda válogatott labdarúgója négy évre a PSV Eindhoven együtteséhez szerződik. Nem maradt Zalaegerszegen Molnár Balázs sem, aki végül a török élvonal újoncához, az Ankarasporhoz írt alá hároméves szerződést.

Eldőlt a kérdés, hogy a két nagy múltú holland futballcsapat, a PSV és a Feyenoord közül melyik tudja megszerezni Fehér Csabát, a NAC Breda magyar válogatott középpályását.

A labdarúgó a Voetbal International és a PSV hivatalos honlapja szerint négyéves szerződést írt alá az eindhoveni klubbal. A lap úgy tudja, Fehérnek már csupán a kötelező orvosi vizsgálaton kell átesnie.

"A PSV sokkal több pénzt kínált a magyar játékosért, így nem tudtuk ajánlatukkal felvenni a versenyt" - nyilatkozta a Feyenoord technikai igazgatója, Mark Wotte.

"Nagy büszkeség, hogy csapatunkból szerződtetett játékost a PSV, Csabának sok sikert kívánunk pályafutása hátralévő részéhez. Nem elhanyagolható az sem, hogy eladásából komoly pénzügyi haszna lett a klubnak" - nyilatkozta Theo Mommers, a NAC Breda igazgatója.

Holland források szerint Fehérért egymillió eurót fizetett a PSV.

Mégsem maradt Zalaegerszegen Molnár Balázs, a zalaiak ötszörös válogatott középpályása Szófia helyett végül Törökországba szerződött, miután elfogadta az Ankaraspor ajánlatát.

Az élvonalba idén feljutó együttes a másodosztály harmadik helyén zárt a 2003/2004-es idényben (csupán a Sakaryaspor és az Erciyesspor tudta megelőzni), s az Internetspor információja szerint az új évadra jelentős erősítésbe kezdett. A klub kedden bejelentette, hat labdarúgóval kötött szerződést, köztük Molnár Balázzsal, aki három esztendőre kötelezte el magát a török fővárosba.

A klub új szerzeményének számít Yusuf Shimshek, Tolga Dogantez, Cuneyt Barish és Mustafa Sarp, a négy török labdarúgó 2-2 éves szerződést kötött. Hosszabb távban gondolkodik a brazil Almeida Sobrinho, ő négy esztendeig maradna a csapatnál.