Vágólapra másolva!
Luis Fabiano, a Sao Paulo brazil válogatott centere minden bizonnyal a sevillai Betis csapatában folytatja pályafutását. A nemzetközi élvonalba igazán a Budapesten, a 4-1-es vendéggyőzelemmel végződött Magyarország-Brazília mérkőzésen rúgott két góljával berobbant csatár 14 millió euróért költözik Andalúziába, ebből 1,4 milliót kap ő, a többit régi klubja.

A hírt a brazil Sport Tv csatorna és a Radio Cbn közölte. Ezek szerint a viszonylag kis csapatnak számító Betis kiütötte a nyeregből az ugyancsak Luis Fabiano kegyeiért vetélkedő három óriást, a Barcelonát, a Milant és a Portót. Manuel Ruiz de Lopera, a Betis klubelnöke tehát Denilson mellé még egy brazil sztár szerződtet - ami azt illeti, Luis Fabiano Sevillába csábításában magának Denilsonnak is komoly szerepe volt, hiszen mindketten ott vannak Peruban, a Copa Americán szereplő brazil válogatottban.

A Betis Edút is meg akarja szerezni a Celta Vigótól, ugyanakkor Ricardo Oliveirát pedig valószínűleg eladja a Valenciának. További brazil vonatkozású hír az andalúz fővárosból: Renato, a Santos 25 éves, ugyancsak válogatott csatára az előttünk álló öt idényre már a Sevilla labdarúgójának tekinthető, Julio Baptista társa lesz a csapatnál. Annak ellenére, hogy előszerződéssel rendelkezett a Bayer Leverkusenhez - azt azonban most felrúgta...

Ch. Gáll András