Vágólapra másolva!
A következő szezonban nem az Üllői úton, hanem Kölnben veheti szemügyre Tököli Attilát az, aki kíváncsi játékára és góljaira. A Ferencváros válogatott csatára ugyanis egy plusz egy éves szerződést kötött a Bundesliga élvonalától idén búcsúzó együttessel.

"Nem volt könnyű meghoznom a mostani döntésemet, és csak remélni tudom, hogy helyesnek bizonyul majd választásom. Rendkívül változatos, és izgalmas két évet töltöttem a Ferencvárosnál, melynek során nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem, és rengeteget tanultam. Különösen az elmúlt fél évben történt velem kapcsolatban számos olyan dolog, amiről a nyilvánosság előtt nem szeretnék beszélni egyelőre, de amelyek alapvetően befolyásolták mostani döntésemet. Voltak olyan emberek, akik a Ferencváros nevével a szájukon keltek és feküdtek, de minden érdekelte őket, csak a Ferencváros nem. Ezek az emberek próbáltak megbélyegezni és lehetetlenné tenni ennél a klubnál, de azt hiszem, nem érték el céljukat" - nyilatkozta Tököli a Ferencváros hivatalos honlapján.

Tököli elmondta, egy görög és egy prágai ajánlat mellett csak a Köln érdeklődött utána, utóbbi két helyen járt orvosi vizsgálaton is. A Köln mellett végül a 25 ezres közönség és Huub Stevens edző ragaszkodása döntött.