Vágólapra másolva!
Kapósak lettek a magyarországi futballisták Angliában: a másodosztályú Brighton Howe & Albion a Pécs csatárát, Kerekes Zsombort szeretné megszerezni.

Magyarország EU-csatlakozásával igencsak megnőtt a magyar futballisták iránti kereslet Angliában, hiszen immáron munkavállalási engedély nélkül vihetik a brit csapatok játékosainkat. Fülöp Mártont leigazolta a Tottenham, Király Gábor és Torghelle Sándor a Crystal Palace-hoz közelít, míg Komlósi Ádámot a másodosztályú Wigan teszteli.

A harmadik vonalbeli Bournemouth Timár Krisztiánt és Disztl Dávidot hívta korábban próbajátékra, s bár Timár időközben térdsérülés miatt három hónapra kidőlt, de Sean O'Driscoll edző szerint még visszatérnek a játékos esetleges szerződtetésére.

A Sky Sports információi szerint egy újabb magyarországi futballistát csábítanak Angliába: a Pécsben szereplő és korábban a Debrecenben is megfordult Kerekes Zsombort a Division One-ba, azaz a másodosztályba idén feljutott Brighton Howe & Albion együttese nézte ki magának.

A magas és jól fejelő támadót - aki Szerbiából érkezett hazánkba, s immáron magyar útlevéllel is rendelkezik - Mark McGhee menedzser Chris Iwelumo helyére igazolná le, utóbbi játékos ugyanis a Bundesliga II-ben szereplő Aachen csapatához szerződött.