Vágólapra másolva!
A spanyol bajnokság újonca, a Levante leigazolta a Málaga védőjét, Juanmát. A Strasbourg kapusa, Vincent Fernandez a másodosztályú Chateauroux-ba szerződött.

A Bologna megszerezte a görög válogatott csapatkapitányát, Teodorosz Zagorakiszt, illetve a Brescia védőjét, Fabio Petruzzit. A Real Madrid állítólag Fernando Morientest ajánlotta fel az Arsenalnak cserébe Patrick Vieiráért.

A West Bromwich Albion walesi középpályása, Jason Koumas meghosszabbította szerződését. A L'Equipe szerint az FC Sevilla hamarosan leigazolja a Girondins Bordeaux csatárát, Pascal Feinduonót.

A Chelsea ismét bejelentkezett a Valencia argentin középhátvédjéért, Roberto Fabián Ayaláért. A görög válogatott középhátvédet, Trajanosz Dellaszt az FC Porto, az Everton és a Tottenham is vinné. Az Atalanta a Lazio veterán középpályását, Demetrio Albertinit szemelte ki.

Az FC Nantes megszerezte az Ajaccio csatárát, Mamadou Bagayokót. Az Aston Villa kolumbiai csatára, Juan Pablo Angel új, négyéves szerződést írt alá. A Lille OSC kölcsönvette az uruguayi Nacional kameruni támadóját, Angbwa Benoit-t. A Monaco megszerezte az uruguayi válogatott védőt, Diego Pérezt.