Vágólapra másolva!
Az Auxerre leigazolta a belga RSC Charleroi francia utánpótlás-válogatott védőjét, Michael Cianit. A Valencia kapusa, Santiago Canizares 2007-ig meghosszabbította szerződését.

A Nottingham Forest visszautasította a Tottenham hárommillió fontos ajánlatát fiatal középpályásáért, Andy Reidért. A Liverpool minden bizonnyal kölcsönadja fiatal francia csatárát, Anthony le Tallecet. A Bolton Wanderers közel áll ahhoz, hogy leigazolja a veterán spanyol középhátvédet, Fernando Hierrót. A Norwich City a Chelsea osztrák kapusát, Jürgen Machót teszteli.

A Real Madrid kölcsönadta fiatal csatárát, Javier Portillót a Laziónak. Az Everton a PSV Eindhovennel tárgyal a középpályás Mark van Bommel megszerzéséről. A Liverpool hárommillió fontot ajánlott az AC Milannak Fabrizio Colocciniért. Az AC Milant a Deportivo támadójával, Diego Tristánnal hozták kapcsolatba. A Middlesbrough olasz támadója, Massimo Maccarone kölcsönbe a Fiorentinához kerülhet.

A River Plate argentin támadója, Fernando Cavenaghi mégiscsak az orosz Szpartak Moszkvába igazolt. A Stuttgart svájci játékmesterét, Hakan Yakint a Rangers és a Celtic is csábítja. A Chelsea-t a Parma fiatal védőjével, Daniel Bonerával hozták kapcsolatba. Az AS Monaco a Lokomotiv Moszkva középpályását, Dmitrij Loszkovot csábítja. Az Olympique Marseille a Sao Paulo csatárát, Luis Fabianót igazolná le.

A Girondins Bordeaux a görög válogatott középhátvédjét, Mihalisz Kapsziszt szerezné meg az AEK Athéntól. A Serie A újonca, a Livorno leigazolta az Empoli chilei védőjét, Jorge Vargast. Az Osasuna szerződtette a Real Madrid B focistáját, Enrique Corralest. Az SC Freiburg szerződést ajánlott a libanoni védőnek,Youssef Mohammadnak. Az Arsenal szeretné leigazolni Hatem Trabelszit, az Ajax Amsterdam tunéziai hátvédjét, valamint Maniche-t, az FC Porto középpályását, Patrick Vieira ugyanakkor marad Londonban.