Vágólapra másolva!
Szexuális zaklatással vádolják Graham Stacket, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal kapusát, aki jelenleg kölcsönben a Ferencváros UEFA-kupa-ellenfele, a Millwall együttesében szerepel.

A 22 esztendős játékost London egyik déli külvárosi negyedében tartóztatták le, és azzal gyanúsítják, hogy szexuálisan zaklatott egy nőt múlt héten szerda délelőtt, Beckenhamben. Egy másik 22 éves férfit is őrizetbe vettek - adta hírül a thestar.com.

A két gyanúsítottat a további nyomozás idejéig, legkésőbb október 12-éig óvadék ellenében szabadon bocsátották. Stack, aki tagja volt az U21-es ír válogatottnak, tavaly pályára lépett az Arsenal több Ligakupa-mérkőzésén is.

A hálóőr jelenleg a Millwall csapatánál szerepel kölcsönben, s kérdéses, hogy bírósági ügye miatt tagja lehet-e az angol második vonalban szereplő, tavaly FA-kupa-döntős gárdának, amely szeptember 16-án a Ferencvárost fogadja az UEFA-kupa főtáblájának első fordulójában.

Graham Stack idén az angol együttes mind az öt Championship-meccsén kezdőként lépett pályára, s mindössze két gólt kapott, azt is még az első fordulóban. A Millwall jelenleg nyolcadik a bajnokságban, ám egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint riválisai.