Vágólapra másolva!
A válás küszöbére jutott David Beckham és Victoria Adams, annak ellenére, hogy az angol futballsztár és felesége, a Spice Girls egykori lányegyüttes volt énekese harmadik gyermekét várja - írta a legnagyobb vasárnapi brit napilap.

A News of the World exkluzív írása szerint a talán legismertebb brit házaspár "szikrázó összecsapásokat" vív napi rendszerességgel, és Victoria nyilvánosan "hiú, arrogáns huligánnak" minősítette férjét, az angol válogatott kapitányát, a Manchester United egykori és a Real Madrid jelenlegi legjobban fizetett sztárját. A lap forrásai szerint már e veszekedések is zömmel telefonon zajlanak, mivel a pár alig tartózkodik egy fedél alatt.

Az egyik családi barát azt mondta a lapnak, hogy a volt énekesnő Beckham látványát sem bírja már elviselni, utálja a most már férje egész testét elborító tetoválásokat, és szüntelen káromkodásait.

Alig néhány napja jelentették be, hogy a házaspár harmadik gyermekét várja, de Victoria annyira nem tud megmaradni férje társaságában, hogy minden alkalmat megragad a hazautazásra Madridból, annak ellenére is, hogy orvosai figyelmeztették: a terhesség e korai szakaszában veszélyes lehet a sok repülés.

A brit sport és showbiznisz legszorosabb sajtófigyelemmel követett házasságán akkor keletkeztek az első látható repedések, amikor a News of the World tavasszal feltárta a heti 100 ezer fontot (38 millió forintot) kereső futballsztár - Beckham által egyébként cáfolt - félrelépéseit. Az egyik állítólagos szerető, Rebecca Loos, Beckham volt spanyolországi személyi titkára a nyomdafesték tűréshatáráig terjedő mélységekig osztotta meg az olvasókkal ágybeli légyottjaik részleteit.

Az esetleges válás komoly pénzügyi kérdéseket is felvetne. A The Sunday Times által a leggazdagabb britekről évente összeállított lista idei kiadása szerint a házaspár vagyona 65 millió font (csaknem 25 milliárd forint). Beckham az összvagyonból 55 millió fonttal részesedik, a fennmaradó 10 millió Victoria hozománya még a Spice Girls-időkből.

Beckham az idei lista leggazdagabb fiatal brit élsportolója. Szakértők szerint azonban a focista magánéleti válsága könnyen lerombolhatja a Beckham "márkanevet", amelynek kereskedelmi értékét - a különböző reklám- és marketingszerződések alapján - 200 millió fontra (75 milliárd forintra) becsülik.

Az angol középpályás egyébként még a cikk megjelenése előtt, szombat este győztes gólt szerzett a Real Madrid Numancia elleni találkozóján.